Keskustan tilinpäätöspuheenvuoro 3.6.2019 - Työllisyys ei nouse itsestään

Share |

Maanantai 3.6.2019 klo 23.57


Kallioinen_Inna_uusimaa_kuva_01SMALL.jpgKeskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Inna Kallioinen otti ryhmämme puheenvuorossa kantaa Keravan edelleenkin korkeaan työttömyysasteeseen: ”Keravalaisten työikäisten veronmaksajien määrän kasvu ei riitä kattamaan palveluja tarvitsevien ja käyttävien kuntalaisten määrän voimakasta kasvua. Siksikin on todella tärkeää huolehtia siitä, että työikäiset ja -kykyiset ovat mukana työelämässä ja että Keravalla edellytykset yrittämiseen ja ihmisten työllistämiseen ovat erinomaiset.”

Keskusta haastaa etsimään pontevammin keinoja kaupungin työntekijöiden runsaisiin sairauspoissaoloihin. Asuntotuotannolta toivomme monipuolisuutta. Korjausrakentamisessa koetuista ongelmista tulisi ottaa opiksi ja selvittää mahdollisuudet Keskuskoulun toteutukseen uudisrakennuksena, painottaen rakennuksen käyttäjien terveyttä ja rakennushankkeen ennustettavaa kustannustasoa.

Keskustan ryhmä antoi kiitosta Keravalla tehdyistä ennaltaehkäisevän työn hankkeista, joissa esimerkiksi kirjasto, taidemuseo Sinkka ja liikuntapalvelut ovat kunnostautuneet. ”Kirjaston ja museon laadukkaalle pedagogiselle työlle pystytään toivottavasti antamaan tulevaisuudessakin pysyvät edellytykset”, totesi Kallioinen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini