Maanantait muuttuvat tiistaiksi valtuuston kokousaikatauluissa

Share |
04.09.2017

Kesälomien jälkeen Keskustan Keravan valtuustoryhmän jäsenet saivat hieraista silmiään. Kaupungin kotisivuille on päivitetty uudet päivämäärät valtuuston kokouksille. Kokousten viikonpäivä on samalla muutettu maanantaista tiistaiksi.

Oli silkkaa sattumaa, että valtuustoryhmämme puheenjohtaja Inna Kallioinen kesälomalta palattuaan huomasi nettisivuilta muutoksen. Kaupungin taholta aikataulujen muutoksesta ei nimittäin ole tullut minkäänlaista informaatiota.

Kun uusi kaupunginvaltuusto aloitti työnsä kesäkuussa, syksyn kokousten aikatauluun oli kirjattu Keravalla vakiintunut käytäntö, että kerran kuussa pidettävät kokoukset ovat maanantaisin. Tätä pohjalta valtuutetut pääsivät hyvissä ajoin suunnittelemaan syyskautensa muita aikatauluja ja sitoumuksia.

Kuka teki muutoksen ja miksi?

Kokousaikataulujen vaihdos ei tullut aivan puskan takaa. Kerava-Politiikka -facebook-ryhmässä oli jo ennen juhannusta Kokoomuksen valtuutetun jakama gallupkysely, pitäisikö kokousten viikonpäivää muuttaa. Jollain taholla asiaa oli siis pohdittu. Tuohon FB-keskusteluketjuun jopa kaupunginhallituksen puheenjohtaja osallistui - tuolloin vielä epäillen muutoksen mahdollisuutta.

Siihen informointi sitten tyssäsi, ja kokousten viikonpäivän vaihto on tehty hissun kissun. Sitähän emme tiedä, milloin, missä ja miksi, koska virallista tietoa ei vieläkään – syyskuussa! – ole jaettu ainakaan Keskustan valtuutetuille.

Epävirallisilla some-kanavillakaan asiaa ei ole nähty merkitykselliseksi nostaa esiin - ei edes aktiivisimpien kärkipoliitikkojen toimesta.

Hyvä keravalainen! Jos sinua kiinnostaa osallistua seuraamaan valtuuston kokouksia, löydät muutetun kokousaikataulun täältä.

Tältä sivulta löydät Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajan Inna Kallioisen mietteitä tapahtuneesta.

17.01.2018Keravan Keskusta tukee Matti Vanhasta
21.12.2017Hanna Toiviainen nimitetty Pohjois-Suomen aluehallintovirastoon
12.12.2017Valtuustoaloite oppilaskuntien ja päättäjien vuorovaikutuksen lisäämiseksi
03.12.2017Keskusteluilta Keskustan periaateohjelman uudistuksesta
30.11.2017Keskusteluilta Keravalla: Miten toimia muistisairaan tukena?
23.11.2017Keskustan Uudenmaan piirin syyskokouksen kannanotto ja henkilövalinnat vuodelle 2018
19.11.2017Keravan Keskustan johdossa jatkaa Raija Kallioinen
18.11.2017Keski-Uusimaa sai vahvan edustuksen Keskustan Uudenmaan piirihallituksessa
14.11.2017Pekka Perttula luennoi tasavallan, kansanvallan ja keskusta-aatteen synnystä
13.11.2017Inna Kallioinen Keskustan opiskelijaliiton hallitukseen

Siirry arkistoon »