Maanantait muuttuvat tiistaiksi valtuuston kokousaikatauluissa

Share |
04.09.2017

Kesälomien jälkeen Keskustan Keravan valtuustoryhmän jäsenet saivat hieraista silmiään. Kaupungin kotisivuille on päivitetty uudet päivämäärät valtuuston kokouksille. Kokousten viikonpäivä on samalla muutettu maanantaista tiistaiksi.

Oli silkkaa sattumaa, että valtuustoryhmämme puheenjohtaja Inna Kallioinen kesälomalta palattuaan huomasi nettisivuilta muutoksen. Kaupungin taholta aikataulujen muutoksesta ei nimittäin ole tullut minkäänlaista informaatiota.

Kun uusi kaupunginvaltuusto aloitti työnsä kesäkuussa, syksyn kokousten aikatauluun oli kirjattu Keravalla vakiintunut käytäntö, että kerran kuussa pidettävät kokoukset ovat maanantaisin. Tätä pohjalta valtuutetut pääsivät hyvissä ajoin suunnittelemaan syyskautensa muita aikatauluja ja sitoumuksia.

Kuka teki muutoksen ja miksi?

Kokousaikataulujen vaihdos ei tullut aivan puskan takaa. Kerava-Politiikka -facebook-ryhmässä oli jo ennen juhannusta Kokoomuksen valtuutetun jakama gallupkysely, pitäisikö kokousten viikonpäivää muuttaa. Jollain taholla asiaa oli siis pohdittu. Tuohon FB-keskusteluketjuun jopa kaupunginhallituksen puheenjohtaja osallistui - tuolloin vielä epäillen muutoksen mahdollisuutta.

Siihen informointi sitten tyssäsi, ja kokousten viikonpäivän vaihto on tehty hissun kissun. Sitähän emme tiedä, milloin, missä ja miksi, koska virallista tietoa ei vieläkään – syyskuussa! – ole jaettu ainakaan Keskustan valtuutetuille.

Epävirallisilla some-kanavillakaan asiaa ei ole nähty merkitykselliseksi nostaa esiin - ei edes aktiivisimpien kärkipoliitikkojen toimesta.

Hyvä keravalainen! Jos sinua kiinnostaa osallistua seuraamaan valtuuston kokouksia, löydät muutetun kokousaikataulun täältä.

Tältä sivulta löydät Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtajan Inna Kallioisen mietteitä tapahtuneesta.

04.09.2017Maanantait muuttuvat tiistaiksi valtuuston kokousaikatauluissa
30.08.2017Keskusta uudistaa periaateohjelmansa
30.08.2017Seniorityöpaja Keravalla 8.9.
13.06.2017Uudet valtuutetut aloittivat
04.06.2017Pohdiskelua paikkajaosta: toteutuuko äänestäjien vai puolueiden tahto?
17.05.2017Pekka Pekkala Keskustan johtokuntaan Keravalla
17.05.2017Vaito Niinisaloa esitetään tarkastuslautakunnan johtoon
06.05.2017Inna Kallioinen Keskustan valtuustoryhmän johtoon Keravalla
17.04.2017Tuore kunnanvaltuutettu: Keskusta ei saa mennä liikaa porvarilinjalle
12.04.2017Keskustalle kolme paikkaa Keravalla uuteen valtuustoon

Siirry arkistoon »