Keravan Keskusta tapasi Pekka Puskan ja piti yleiskokouksen

21.05.2019

Keskustan Keravan kuntayhdistys sai vieraakseen eurovaaliehdokas Pekka Puskan. Puska on vankan kansainvälisen kokemuksen omaava lääkäri ja professori. Keravan tilaisuudessa keskustelu pureutui koulutuksen, tutkimuksen ja kansanterveyden aiheisiin, mutta myös ilmastonmuutoksesta ja pakolaisasioista puhuttiin. Kysymyksiä sateli myös EU:n Kiina-suhteista, maailman väestönkasvusta, naisten asemasta ja tunnelista Tallinnaan.

Meppiehdokkaan jälkeen saimme lavalle eduskuntavaaleissa ehdokkaana olleen Inna Kallioisen. Kallioinen kertoi kokemuksistaan vaalityöstä. Analyysia Keskustan huonosta vaalituloksesta käytiin, mutta samalla todettiin, että työ eduskuntavaaleja 2023 kohti on aloitettava nyt.

Ylimääräinen yleiskokous teki valintoja

Keskusta on eri tasoillaan uudistanut sääntöjään. Keravalla entinen paikallisyhdistyksemme on nyt kuntayhdistys. Sääntömuutosten johdosta saimme lisää edustajapaikkoja sekä puoluekokoukseen että piirikokoukseen. Aiempien yleiskokousten valinnat jäivät voimaan, ja nyt täydennysten jälkeen edustusjoukkueemme ovat seuraavat.

Puoluekokouksiin varsinaiset edustajat ovat Inna Kallioinen, Kyösti Haukipuro, Raija Kallioinen ja Pekka Pekkala. Varaedustajat ovat Vaito Niinisalo, Osmo Viitasaari, Sara Mattsson ja Heidi Hämäläinen.

Piirikokousedustajat ovat Raija Kallioinen, Vaito Niinisalo, Pekka Pekkala, Inna Kallioinen ja Osmo Viitasaari. Varaedustajat ovat Sara Mattsson, Kyösti Haukipuro, Saara Turpeinen, Pia Pulkkinen ja Eeva Karvinen.

Piiritason toiminnalle toivotaan parempaa näkyvyyttä

Keskustan Uudenmaan piirin viestintään ja johtohahmojen voimakkaampaan näkyvyyteen julkisuudessa toivottiin parannusta.

Nähtiin myös tärkeäksi, että piiri nostaisi johtotehtäviinsä henkilöitä, jotka antoivat eduskuntavaaleissa hyvät näytöt aktiivisuudestaan toimia koko piirin alueella ja olisivat motivoituneita ehdokkuuteen jatkossakin. Myös vaalien välinen aika tulee käyttää heidän tunnetuksi tekemisekseen.

Pekka_Puska_Keravalla_small.jpg

06.09.2019Kaikkosen ja Kulmunin kannatus on tasavahvaa Keravalla
26.08.2019Puheenjohtajaehdokkaiden kiertue saapuu Uudellemaalle
25.08.2019Puheenjohtajaehdokkaiden tentti Sanomatalolla
04.06.2019Keravan Keskusta tilinpäätöksestä: Työllisyys ei nouse itsestään
21.05.2019Keravan Keskusta tapasi Pekka Puskan ja piti yleiskokouksen
21.05.2019Mitä odotamme Euroopan unionilta?
19.05.2019Eurovaaliehdokkaiden puhetilaisuus Keravalla 21.5.
12.05.2019Mauri Pekkarinen vierailee Keravalla 17.5.
04.05.2019Keskustan eurovaaliehdokkaita Keravalla 7.5.
22.02.2019Uusmaalaiset ehdokkaat kiertävät aktivisesti kenttää

Siirry arkistoon »