Keravan Keskusta tapasi Pekka Puskan ja piti yleiskokouksen

21.05.2019

Keskustan Keravan kuntayhdistys sai vieraakseen eurovaaliehdokas Pekka Puskan. Puska on vankan kansainvälisen kokemuksen omaava lääkäri ja professori. Keravan tilaisuudessa keskustelu pureutui koulutuksen, tutkimuksen ja kansanterveyden aiheisiin, mutta myös ilmastonmuutoksesta ja pakolaisasioista puhuttiin. Kysymyksiä sateli myös EU:n Kiina-suhteista, maailman väestönkasvusta, naisten asemasta ja tunnelista Tallinnaan.

Meppiehdokkaan jälkeen saimme lavalle eduskuntavaaleissa ehdokkaana olleen Inna Kallioisen. Kallioinen kertoi kokemuksistaan vaalityöstä. Analyysia Keskustan huonosta vaalituloksesta käytiin, mutta samalla todettiin, että työ eduskuntavaaleja 2023 kohti on aloitettava nyt.

Ylimääräinen yleiskokous teki valintoja

Keskusta on eri tasoillaan uudistanut sääntöjään. Keravalla entinen paikallisyhdistyksemme on nyt kuntayhdistys. Sääntömuutosten johdosta saimme lisää edustajapaikkoja sekä puoluekokoukseen että piirikokoukseen. Aiempien yleiskokousten valinnat jäivät voimaan, ja nyt täydennysten jälkeen edustusjoukkueemme ovat seuraavat.

Puoluekokouksiin varsinaiset edustajat ovat Inna Kallioinen, Kyösti Haukipuro, Raija Kallioinen ja Pekka Pekkala. Varaedustajat ovat Vaito Niinisalo, Osmo Viitasaari, Sara Mattsson ja Heidi Hämäläinen.

Piirikokousedustajat ovat Raija Kallioinen, Vaito Niinisalo, Pekka Pekkala, Inna Kallioinen ja Osmo Viitasaari. Varaedustajat ovat Sara Mattsson, Kyösti Haukipuro, Saara Turpeinen, Pia Pulkkinen ja Eeva Karvinen.

Piiritason toiminnalle toivotaan parempaa näkyvyyttä

Keskustan Uudenmaan piirin viestintään ja johtohahmojen voimakkaampaan näkyvyyteen julkisuudessa toivottiin parannusta.

Nähtiin myös tärkeäksi, että piiri nostaisi johtotehtäviinsä henkilöitä, jotka antoivat eduskuntavaaleissa hyvät näytöt aktiivisuudestaan toimia koko piirin alueella ja olisivat motivoituneita ehdokkuuteen jatkossakin. Myös vaalien välinen aika tulee käyttää heidän tunnetuksi tekemisekseen.

Pekka_Puska_Keravalla_small.jpg

28.01.2020Ministeri Hanna Kosonen vierailee Keravalla: Museoiden uusi tuleminen
12.12.2019Koskettava keskusteluilta kurdeista
02.12.2019Keskustan budjettipuheenvuoro 2.12.2019 - Lapsiystävällisyys on Keravan veto- ja pitovoimatekijä
26.11.2019Vantaan puoluekokous on uusmaalaisen keskustaväen näytön paikka vuonna 2020
23.11.2019Keskustelua asuntorakentamisen tulevaisuudesta
09.11.2019Keskustan Uudenmaan piiri valitsi uudet luottamushenkilöt ja otti kantaa kannabiskeskusteluun
01.11.2019Uudenmaan piirin puheenjohtajaehdokkaat esittäytyivät
29.10.2019Keskusta mukana eurooppalaisessa ALDEssa
20.10.2019Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen Keravalle. Teemana asuntorakentamisen tulevaisuus.
09.10.2019Asunnottomien yötä vietetään 17.10.

Siirry arkistoon »