Vuosikokous kiitti keravalaisia äänestäjiä

23.04.2023

Keravan Keskustan kuntayhdistys on pitänyt vuosikokouksensa. Tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen hyväksymisen ohella vilkkainta keskustelua herätti pohdinta eduskuntavaalien tuloksista.

Keskustan valtakunnallinen kannatus oli 11,3 %, ja läpi meni vain 23 kansanedustajaa. Tulos oli huono ja asettaa haasteen toimintatapojen arviointiin ja uudistamiseen läpi kentän. Kokouksessa oltiin kuitenkin tyytyväisiä Uudenmaan piirissä säilytettyihin kahteen edustajapaikkaan. Keravalla Keskustan kannatus jopa nousi 152 äänen verran vuoden 2021 kuntavaaleista.

Vuosikokous kiitti ehdokkaitamme Timo Laanista, Tuomo Suihkosta ja Johannes Lahtelaa ja ennen kaikkea kannatuksensa Keskustalle antaneita 1157 keravalaista. Suuri kiitos paikallisesta onnistumisesta kuuluu naapurikunnasta läpi menneelle, Keravaltakin hyvän kannatuksen keränneelle Antti Kaikkoselle. Kiitokset Keskustan äänestäjille jatkuvat 1.5. Keskustan Vihreän Vapun juhlassa. Yleisöä kutsutaan klo 12 Puuvalonaukiolle nauttimaan sima- ja munkkitarjoiluja sekä kansanedustaja Antti Kaikkosen ja keravalaisten vaikuttajien vappupuheita.

Vuosikokous kirjasi tyytyväisenä Keskustan jäsenmäärän kasvuun lähdön Keravalla. Eduskuntavaalien kampanjoinnin yhteydessä on saatu mukaan uusia kannattajia. Hallituksen jäsenet ovat valmiit parantamaan yhteydenpitoa jäseniin ja tapaamaan heitä vaikka yksitellen kuullen terveisiä ja palautteita. Viestinnässä päätettiin panostaa videolähetyksiin ja Instagramin nykyistä aktiivisempaan käyttöön.

Vilkas keskustelu käytiin kaupunkimme kuntapolitiikan ajankohtaisista aiheista, kuten kaupunginjohtajan valinnasta, Anttilan kiinteistöstä, kaupungin kasvutavoitteista ja lisärakentamisesta sekä hyvinvointialueen tuomista muutoksista keravalaisten palveluihin.

Tervetuloa mukaan Keravan Keskustan toimintaan! Ota yhteyttä hallituksemme puheenjohtajaan tai sihteeriin tai laita sähköpostia osoitteeseen keravan.keskusta@gmail.com. Tapaamisiin Vihreässä Vapussa!

11.11.2023Sami Ronkolaa ehdotetaan europarlamenttivaalien ehdokkaaksi
11.11.2023Turvallisuutemme uhkiin varaudutaan monin tavoin
07.11.2023Antti Kaikkonen Keravalla: Tarvitsemme kallion lujaa vakautta, puolustamme sote-lähipalveluja
06.11.2023Tuire Aikio jatkaa Keravan Keskustan johdossa
05.11.2023Keskusta pohtii Suomen uhkia
29.09.2023Kasvu johtaa kuntien velkaantumiseen
14.09.2023Keskustalaiset vaativat lastensuojelun työntekijöiden riittävyyden turvaamista Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella
13.09.2023Mitä ominaisuuksia arvostat Tasavallan Presidentissä?
11.09.2023Keskusta aluevaltuustossa: Ruoka on osa sujuvaa arkea
08.09.2023Keravan Keskusta esittää Tuomo Suihkoselle jatkoa piirijohtajana

Siirry arkistoon »