Tuire Aikio jatkaa Keravan Keskustan johdossa

06.11.2023

x_Aikio-Tuire_small.jpgOpinto-ohjaaja, erityisopettaja Tuire Aikio on valittu jatkamaan Keskustan Keravan kuntayhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2024.

Ensimmäistä kauttaan puheenjohtajana nyt toimiva Aikio on opetusalan ammattilainen. Hän työskentelee toisella asteella hakeutumispalvelujen opinto-ohjaajana ja esimiehenä. Luottamustehtäviä hänellä on Keravan kasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenyys sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallituksen varajäsenyys.

Toimintasuunnitelman kärkinä Keskustan yhdistyksellä on kampanjointi presidentinvaaleissa tohtori Olli Rehnin puolesta sekä europarlamenttivaalit, joihin yhdistys on esittämässä keravalaista ehdokasta. Ensi vuoden työlistalla on myös ehdokkaiden etsiminen huhtikuussa 2025 käytäviin kunta- ja aluevaaleihin.

Kuntayhdistyksen hallitukseen valittiin Aikion lisäksi varapuheenjohtaja Vaito Niinisalo, sihteeri Raija Kallioinen, vaalipäällikkö Osmo Viitasaari ja muut jäsenet Heidi Hämäläinen, Timo Laaninen, Pia Pulkkinen, Sami Ronkola ja Jyrki Virtanen.

Valtuustoryhmän puheenjohtajan Inna Kallioisen katsaus Keravan kaupungin budjettinäkymiin kirvoitti vilkkaan keskustelun. Kokousväki ilmaisi tukensa Keskustan maltilliselle ja pidättyväiselle linjalle veronkorotuksia kohtaan.

Syyskokous vastasi Keskustan valtakunnalliseen kyselyyn, jossa kootaan ehdotuksia puolueen toiminnan uudistamiseen. Keravalaisilla on hyviä toimintamalleja jaettavaksi muuallekin Suomeen, kuten katukampanjoinnissa tehtävät kansalaisgallupit ajankohtaisista aiheista.

Syyskokouksessa vieraili kansanedustaja, entinen puolustusministeri Antti Kaikkonen. Maailmanpolitiikan kriisit, kansalaisten sote-palveluihin kohdistuvat hallituksen rankat säästölinjaukset sekä kaikkein vähäosaisimpiin kohdistuvat leikkaukset muodostivat Kaikkosen puheen pääraamin.

11.11.2023Sami Ronkolaa ehdotetaan europarlamenttivaalien ehdokkaaksi
11.11.2023Turvallisuutemme uhkiin varaudutaan monin tavoin
07.11.2023Antti Kaikkonen Keravalla: Tarvitsemme kallion lujaa vakautta, puolustamme sote-lähipalveluja
06.11.2023Tuire Aikio jatkaa Keravan Keskustan johdossa
05.11.2023Keskusta pohtii Suomen uhkia
29.09.2023Kasvu johtaa kuntien velkaantumiseen
14.09.2023Keskustalaiset vaativat lastensuojelun työntekijöiden riittävyyden turvaamista Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella
13.09.2023Mitä ominaisuuksia arvostat Tasavallan Presidentissä?
11.09.2023Keskusta aluevaltuustossa: Ruoka on osa sujuvaa arkea
08.09.2023Keravan Keskusta esittää Tuomo Suihkoselle jatkoa piirijohtajana

Siirry arkistoon »