Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit käydään huhtikuussa 2023. Keskustan Uudenmaan piiri on asettanut ensimmäiset ehdokkaansa. Keravalta ehdolla on toimittaja, pastori, HTM Timo Laaninen. Lisää ehdokkaita on mahdollista nimetä vielä syksyn 2022 kuluessa.

Timo Laaninen on nyt virallisesti kansanedustajaehdokas. Keskustan ehdokaslistan 14 ensimmäistä ehdokasta nimettiin piirin vuosikokouksessa Hyvinkäällä 27.4.2022.

Pastori, toimittaja, hallintotieteiden maisteri Timo Laaninen on tehnyt vaikuttavan uran poliittisen vallankäytön ytimessä. Hän on työskennellyt neljän pääministerin erityisavustajana, Suomen Keskustan puoluesihteerinä ja monissa poliittisissa luottamustehtävissä. Sittemmin Laaninen valmistui teologian maisteriksi ja työskenteli pappina Helsingissä Malmin seurakunnassa. Pitkän rupeaman hän on toiminut myös politiikan toimittajana. Tällä hetkellä häntä kuullaan Radio Dein keskusteluohjelman juontajana.

Laaninen on Keravan kaupunginvaltuutettu ja tarkastuslautakunnan puheenjohtaja. Hän on myös Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuutettu ja Perheiden palvelut -jaoston jäsen.

”Pohdintaani ja päätökseeni on vaikuttanut yhteiskunnallinen tilanne, jossa nyt olemme. Lähden liikkeelle erittäin vakavissani ja panen kaiken likoon. Aion kiertää koko Uudenmaan Hangosta Loviisaan”, Laaninen lupaa.

Keravan Keskusta onnittelee lämpimästi!

Toivomme Timon kokemukselle kannatusta runsain mitoin!