Uimahalli on tärkein liikuntainvestointi Keravalla.

Share |

Torstai 4.11.2010 klo 21.02 - Kyösti Haukipuro


 
Toimittaja Lauri Nurmi revitteli Keski-Uusimaassa (31.10.2010) kahdeksan palstan otsikon "Poliitikot pettämässä lupauksensa" ja viiden palstan otsikon "Keravan uimahallin laajennus on jälleen peruuntumassa". Tekstissä hän toteaa  mm. "Keravan ränsistyneen ja ahtaan uimahallin laajennus on lykkääntymässä vuosilla eteenpäin. Näin käy, ellei valtuutettujen enemmistö kävele syksyn budjettiväännössä kaupunginhallituksen linjan yli."
 
Kysyn: Minkä kaupunginhallituksen linjan yli? Keravan voimassa olevassa taloussuunnitelmassa ja investointiohjelmassa uimahallin peruskorjaus ja laajennus on sijoitettu vuosille 2013 - 2014. Tähän päivään mennessä ei ole tehty uusia päätöksiä, ei edes hallituksen esitystä uudeksi taloussuunnitelmaksi. Uutta linjausta ei ole olemassa.
 
Uimahallin peruskorjauksen ja laajennuksen tarveselvitystä ja hankesuunnitelmaa esiteltiin kaupunginhallitukselle joitakin viikkoja sitten, mutta ei päätösasiana. Toiminnallisista ratkaisuista syntyi keskustelua ja siitä evästettiin jatkovalmistelua varten. Hankkeen lykkäämisestä ei ole päätetty.
 
Toimittaja johtaa lukijoita harhaan. Lisäksi hän heittää epämääräisellä vihjailulla sanojen syömisestä ikävän varjon keravalaisten päättäjien ylle. Ehkä toimittajankin toimintaa voisi vähän paheksua.
 
Jutussa lainattiin mm. minun aikaisempia sanomisiani. Totesin tuolloin: "Tässä vaiheessa panostaisin Keravan uimahallin peruskorjaukseen ja laajentamiseen".
 
Olen edelleen samaa mieltä. Uimahallin korjaus ja laajennus on Keravan lähiajan tärkein liikuntainvestointi. Halli palvelee vuosittain 130 000 - 150 000 kävijää ja uusittuna vielä useampaa. Asianmukainen uimahalli on mitä parhain investointi kansanterveyden hyväksi.
 
 
Kyösti Haukipuro
kaupunginvaltuutettu (kesk)
kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja

Avainsanat: Keravan uimahalli


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini