Kuntavaalit 2021 Keravalla

Luottamusta rakentaen, myönteisyyden voimalla, ihmisiä kuunnellen. Näillä asentein valmistaudumme kevään 2021 kuntavaaleihin.

Kerava on kotimme!
Tule sinäkin vaikuttamaan sen asioihin.

Asetu ehdokkaaksi!
Tai liity mukaan tukiporukoihin!

Jätä viestiä sähköpostiin keravan.keskusta@gmail.com, niin otamme sinuun yhteyttä.

Voit tietenkin soitella tai meilailla suoraan meille. Hallituksemme jäsenten yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Ehdokkaaksi voit hakeutua myös täyttämällä tämän lomakkeen.

Kuntavaalien päivämäärä on 18.4.2021. Ehdokasasettelu on jo alkanut ja jatkuu helmikuun lopulle 2021. Mitä aikaisemmin teet päätöksen mukaan lähtemisestä, sitä enemmän saat hyötyä yhteisestä kampanjoinnistamme ja koulutuksistamme.

Millaista on olla valtuutettuna?

Voit ottaa yhteyttä Keskustan ryhmän nykyisiin valtuutettuihin ja kysyä heidän kokemuksistaan. Poliittisen vaikuttamisen taustatyötä tehdään monilla tasoilla ja yhteistyön verkostoissa. Keskustelut jo mukana olevien valtuutettujen kanssa valottavat näitä mahdollisuuksia. Löydät valtuutettujemme yhteystiedot tältä sivulta.

Koulutamme ehdokkaita

Voit tulla ehdokkaaksi luottavaisin mielin. Keravan Keskustassa on todella hyvä joukkuehenki ja toinen toisensa auttamisen halu. Järjestämme ehdokkaille koulutusta esim. kampanjoinnista, viestinnästä ja vaalikoneisiin vastaamisesta. Mitä aikaisemmin teet päätöksen ehdokkuudestasi, sitä varhemmin pääset mukaan tukitoimiimme.

Kuntayhdistyksemme tuottaa ehdokkaiden yhteisen perusmainonnan. Apuna vaalityössä on myös yhteisesti laatimamme vaaliohjelma.