Timo Laaninen eduskuntavaalien ehdokkaaksi

15.03.2022

Pastori, toimittaja, hallintotieteiden maisteri Timo Laaninen nimettiin ehdokkaaksi ensi vuonna käytäviin eduskuntavaaleihin Keravan Keskustan vuosikokouksessa 15.3.2022. Virallisesti ehdokasasettelun hyväksyy Keskustan Uudenmaan piirin vuosikokous.

”Pohdintaani ja päätökseeni on vaikuttanut yhteiskunnallinen tilanne, jossa nyt olemme. Lähden liikkeelle erittäin vakavissani ja panen kaiken likoon. Aion kiertää koko Uudenmaan Hangosta Loviisaan”, Laaninen lupasi. Hän arvio löytävänsä tukiverkostoa kampanjaansa kautta vaalipiirin.

Timo Laaninen on tehnyt pitkän uran poliittisen vallankäytön ytimessä. Hän on työskennellyt neljän keskustalaisen pääministerin erityisavustajana, Suomen Keskustan puoluesihteerinä ja monissa poliittisissa luottamustehtävissä. Näkökulmaa yhteiskunnalliseen vallankäyttöön on tarjonnut myös toimittajan ura. Sittemmin Laaninen valmistui teologian maisteriksi ja työskenteli pappina Helsingissä Malmin seurakunnassa. Tällä hetkellä häntä kuullaan Radio Dein keskusteluohjelman juontajana.

Muutettuaan takaisin Keravalle Laaninen pyydettiin Keskustan ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Läpimeno tapahtui hyvällä äänimäärällä samoin kuin valinta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuustoon.

Timo Laaninen kiittää keravalaisen keskustaväen hyvää henkeä ja yhteistyön tahtoa ja taitoa. ”Näistä vaaleista on tulossa hyvin vakavat. Haluan sydämestäni säilyttää sen saman hengen, mitä Keravalla on ollut aiemmissakin vaaleissa.”

Keravan Keskustassa on muitakin eduskuntavaalien ehdokkuutta harkitsevia. Päätöksensä he ovat luvanneet tehdä myöhemmässä vaiheessa.

Kannanotto Keskuskoulun uudisrakentamisen puolesta

Keravan Keskustan kuntayhdistys otti kantaa Keskuskoulun rakennushankkeeseen. ”Olemme edelleen Keskuskoulun uudisrakentamisen puolella, kuten kuntavaaliohjelmassamme on linjoitettu ja kuten äänestäjille lupasimme. Yhdistyksemme antaa tukensa Keskustan valtuustoryhmälle sen pyrkimyksissä toimia uudisrakennusratkaisun puolesta."

Timo_Laaninen_allekirjoittaa_small.jpg

01.12.2022Tuire Aikio Keravan Keskustan johtoon
01.12.2022Keravan Keskusta: tarkkuutta talouteen Kerava
09.10.2022Keskustan Uudenmaan piiri valitsi johtoonsa Tuomo Suihkosen
06.10.2022Tuomo Suihkonen Uudenmaan Keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi
07.05.2022Vantaa-Keravan Keskusta vaatii enemmän kotimaista ruokaa julkisiin ateriahankintoihin
03.05.2022Inna Kallioinen Keskustan puoluevaltuustoon
02.05.2022Vakavat viestit siivittivät Vihreää Vappua 2022
28.04.2022Uudenmaan piirikokouksen päätöksiä: Laaninen eduskuntavaalien ehdokkaaksi, Kallioinen ehdolle puoluevaltuustoon
15.03.2022Timo Laaninen eduskuntavaalien ehdokkaaksi
10.03.2022Keskustan aloite: varautumis- ja pelastussuunnitelma päivitettävä Vantaa-Keravan alueella

Siirry arkistoon »