Timo Laaninen eduskuntavaalien ehdokkaaksi

15.03.2022

Pastori, toimittaja, hallintotieteiden maisteri Timo Laaninen nimettiin ehdokkaaksi ensi vuonna käytäviin eduskuntavaaleihin Keravan Keskustan vuosikokouksessa 15.3.2022. Virallisesti ehdokasasettelun hyväksyy Keskustan Uudenmaan piirin vuosikokous.

”Pohdintaani ja päätökseeni on vaikuttanut yhteiskunnallinen tilanne, jossa nyt olemme. Lähden liikkeelle erittäin vakavissani ja panen kaiken likoon. Aion kiertää koko Uudenmaan Hangosta Loviisaan”, Laaninen lupasi. Hän arvio löytävänsä tukiverkostoa kampanjaansa kautta vaalipiirin.

Timo Laaninen on tehnyt pitkän uran poliittisen vallankäytön ytimessä. Hän on työskennellyt neljän keskustalaisen pääministerin erityisavustajana, Suomen Keskustan puoluesihteerinä ja monissa poliittisissa luottamustehtävissä. Näkökulmaa yhteiskunnalliseen vallankäyttöön on tarjonnut myös toimittajan ura. Sittemmin Laaninen valmistui teologian maisteriksi ja työskenteli pappina Helsingissä Malmin seurakunnassa. Tällä hetkellä häntä kuullaan Radio Dein keskusteluohjelman juontajana.

Muutettuaan takaisin Keravalle Laaninen pyydettiin Keskustan ehdokkaaksi kuntavaaleihin. Läpimeno tapahtui hyvällä äänimäärällä samoin kuin valinta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuustoon.

Timo Laaninen kiittää keravalaisen keskustaväen hyvää henkeä ja yhteistyön tahtoa ja taitoa. ”Näistä vaaleista on tulossa hyvin vakavat. Haluan sydämestäni säilyttää sen saman hengen, mitä Keravalla on ollut aiemmissakin vaaleissa.”

Keravan Keskustassa on muitakin eduskuntavaalien ehdokkuutta harkitsevia. Päätöksensä he ovat luvanneet tehdä myöhemmässä vaiheessa.

Kannanotto Keskuskoulun uudisrakentamisen puolesta

Keravan Keskustan kuntayhdistys otti kantaa Keskuskoulun rakennushankkeeseen. ”Olemme edelleen Keskuskoulun uudisrakentamisen puolella, kuten kuntavaaliohjelmassamme on linjoitettu ja kuten äänestäjille lupasimme. Yhdistyksemme antaa tukensa Keskustan valtuustoryhmälle sen pyrkimyksissä toimia uudisrakennusratkaisun puolesta."

Timo_Laaninen_allekirjoittaa_small.jpg

14.09.2023Keskustalaiset vaativat lastensuojelun työntekijöiden riittävyyden turvaamista Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella
13.09.2023Mitä ominaisuuksia arvostat Tasavallan Presidentissä?
11.09.2023Keskusta aluevaltuustossa: Ruoka on osa sujuvaa arkea
08.09.2023Keravan Keskusta esittää Tuomo Suihkoselle jatkoa piirijohtajana
07.09.2023Olli Rehnin kannattajakorttien keruutempaus Keravalla 9.9.2024
01.05.2023Kaikkonen vappupuheessa: turvallisuus on tärkeintä
23.04.2023Vuosikokous kiitti keravalaisia äänestäjiä
16.04.2023Kun perheillä menee hyvin, yhteiskunnalla menee hyvin!
04.04.2023Keskustan äänimäärä Keravalla kasvoi
26.03.2023Kotimainen ruoka on keravalaisten kuluttajien mieleen

Siirry arkistoon »